Over ons

Autohuys Reitsma is een groot bedrijf die al jaren de beste bedrijven voor u vind. Wij doen dit dan ook al 15 jaar lang. Het bedrijf is opgericht door Marloes, Marloes heeft het bedrijf opgericht nadat zij zelf problemen ervaarde met het vinden van het juiste bedrijf. Ze vond dat hier verandering in moest komen en het viel op dat er geen bedrijven waren die advies gaven voor een goed bedrijf, zo is Autohuys Reitsma ontstaan. ‘Nog steeds werken we met veel plezier en geven we elke de volle 110%’ zo zegt Marloes.

Werkwijze

Autohuys Reitsma werkt als een bedrijf die u kan doorschakelen naar betrouwbare bedrijven die bij u en uw problemen passen. Voordat we aan de slag kunnen hebben we natuurlijk eerst een verzoek van de klant nodig. Zodra dit verzoek binnen is zullen we oriënteren wat het beste bij de klant past, dan kan vaak erg verschillen omdat iedere klant andere wensen en behoeftes heeft. Als wij dan uiteindelijk het passende bedrijf vinden zullen we de klant direct op de hoogte stellen. 

Voor is het natuurlijk belangrijk dat iedere klant goed geholpen word. Daarom zullen wij altijd ons best doen om de klant voorop te stellen. We zullen altijd zo snel mogelijk met uw verzoek te werk gaan en alles netjes en zorgvuldig afhandelen. 

Contact

Wilt u meer informatie over Autohuys Reitsma of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan nu contact met ons op! Dit kan online maar ook face to face. Wij horen graag snel van u!

Menu